Over HBM Professional

HBM Professional

HBM Professional heeft tot doel om organisaties en werknemers "HBM proof te maken". Met andere woorden; het draait bij ons om gelukkige mensen in succesvolle organisaties. Uw organisatie succesvol(ler) en uw mensen gelukkig(er) maken is het doel. Dat klinkt wellicht utopisch en/of zweverig maar dat is het niet. Uw eigen organisatie doelstellingen zijn leidend, maar dan op een HBM manier. Dat wil zeggen: samen zetten we de stap van Human Resource Management naar Human Being Management. HBM is een vernieuwende managementfilosofie die oog heeft voor de hele mens. HBM maakt inzichtelijk dat het effectiever en efficiënter is om werkzaamheden aan te laten sluiten bij de behoeften van de werknemer in plaats van dat de werknemer zich moet voegen naar de bestaande structuur van een bedrijf. HBM heeft oog voor waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt. Het helpt mensen om duurzaam inzetbaar te blijven en hun talenten te ontdekken en te managen. We komen met deze filosofie en aanpak bij de bron om hiermee o.a. écht psychische klachten te gaan voorkomen.

Ons team van meer dan 20 hoog gekwalificeerde en enthousiaste HBM Professionals staat tot uw beschikking. U vindt ons door heel Nederland en we zijn altijd dicht in de buurt met een van onze 65 spreeklocaties. Liever nog spreken wij organisaties en hun medewerkers op de plek waar het allemaal echt gebeurd: uw eigen werklocatie. HBM Professional is onderdeel van paraDIGMA groep.

paraDIGMA groep
paraDIGMA groep is uw businesspartner op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid vanuit een integrale benadering. Samen met u maken wij werk van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van uw medewerkers. Met als resultaat meer werkplezier en bevlogenheid, minder verzuim en een hogere duurzame arbeidsproductiviteit. Voor nu en voor later. Kijk voor meer informatie op www.paradigma.nl.